Autor Tema: Dominik Szobozslai #8  (Posjeta: 11845 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline luigi

• Hero Member
Odg: Dominik Szobozslai #8
« Odgovori #120 : Listopad 05, 2024, 15:26 »
Jedan od najneinteligentnijih igraca u svijetu fudbala. Kakve odluke lik donosi

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #121 : Listopad 31, 2024, 09:51 »
Koliko je van forme i koliko loše djeluje na terenu, pokazala je sinoć kontra 3v1 na 0-1 rezultatu koju je upropastio očajnim štopanjem lopte i još nonšalantnijim pokušajem loba. Za takvo ponašanje bih mu otkinuo jednu mjesečnu plaću.

Čak više od toga smeta njegov pogled nakon promašaja u kojem mu je potpuno svejedno i ne trudi se odraditi povratni trk .

Definitivno igrač o čijoj prodaji vrijedi razmisliti dok još uvijek nešto vrijedi.

Situacija na 0:54. Balvan.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #122 : Listopad 31, 2024, 10:47 »
Igrac koji odradjuje prljav posao za tim prvenstveno trkom i presingom. Cak ga za tu situaciju i ne krivim previse.

Veca krivica ide na Gakpa i Diaza. Diaz umjesto da siri i odvlaci igraca od sebe desno, ostaje uz Gakpa, koji pri tome ne salje loptu po zemlji, vec poluvisoku koju moras prvo smirit da bi pucao.

U svakom slucaju jako traljav posao su odradili.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #123 : Listopad 31, 2024, 10:54 »
I ja ovdje isto krivim Diaza. Uvijek to radi. Sakrije se iza braniča ili ide previše naprijed tako da mu se ili ne može dodati ili je u zaleđu. Umjesto da uspori i ostane 2m iza napadača i braniča.

Isto sam pisao i prošle sezone:

Po meni je greška Diaza. Dodavanje prema naprijed uvijek stigne, a dodavač ispred sebe ima igrača tako da mu želiš dati što više prostora za dodavanje kad ti ne može uvijek dati prema naprijed. Da je Nunez to pokušao, možda mu branič blokira. Ovaj samo trčao naprijed kao muha bez glave.

To naravno ne znači da Szoboszlai ne mora to zabiti, samo da u toj situaciji najviše pizdim na kretanje Diaza.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #124 : Listopad 31, 2024, 11:13 »
Bila tu Diazova krivica, ili bilo kojeg drugog igrača, niti ja kao i #mascherano se ne mogu oteti dojmu da je totalno izvan forme, točnije, totalno izvan događaja na terenu.
E sad, da li odrađuje prljav posao na terenu, u to se neću upuštati jer kada gledam utakmicu, pogotovo Liverpoola, pratim gdje je lopta :p i ne pratim baš često što tko radi bez lopte u veznom redu (ako je uopće u vidokrugu u prijenosu). Ali svejedno, onako, s navijačkog gledišta, baš je trul u zadnje vrijeme.

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #125 : Listopad 31, 2024, 12:57 »
Igrac koji odradjuje prljav posao za tim prvenstveno trkom i presingom. Cak ga za tu situaciju i ne krivim previse.

Veca krivica ide na Gakpa i Diaza. Diaz umjesto da siri i odvlaci igraca od sebe desno, ostaje uz Gakpa, koji pri tome ne salje loptu po zemlji, vec poluvisoku koju moras prvo smirit da bi pucao.

Lijep je svijet kad ga gledaš ružičastim naočalama.

Dobio je loptu kao na pladnju, imao dovoljno vremena pa hajmo reći i prostora da ju zakuca u bilo koji dio gola i on se odluči na nekakav pokušaj loba. Ne, nije kriv Gakpo, nije ni Diaz, nego njegova nonšalancija.
Taj njegov "prljav posao" jednako dobro odrađuje i Curtis Jones, uz daleko bolje odluke na terenu što je sasvim sigurno poražavajući faktor uzevši u obzir da smo ovog balvana platili 65M.

Drugi dio prošle sezone je bio loš, opravdavalo ga se manjkom minuta odmora pa i Kloppovim odlaskom. Dobio je novog trenera, ulogu koju mu u teoriji leži, dobio je i prijeko potrebne minute odmora ali izgleda bar triput lošije.

Al dobro, trči. To što suigrači traže manje zlo između dodavanja njemu ili mirnog predavanja lopte protivniku je nevažno.

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #126 : Listopad 31, 2024, 14:26 »

Dobio je loptu kao na pladnju, imao dovoljno vremena pa hajmo reći i prostora da ju zakuca u bilo koji dio gola i on se odluči na nekakav pokušaj loba. Ne, nije kriv Gakpo, nije ni Diaz, nego njegova nonšalancija.
Taj njegov "prljav posao" jednako dobro odrađuje i Curtis Jones, uz daleko bolje odluke na terenu što je sasvim sigurno poražavajući faktor uzevši u obzir da smo ovog balvana platili 65M.

Drugi dio prošle sezone je bio loš, opravdavalo ga se manjkom minuta odmora pa i Kloppovim odlaskom. Dobio je novog trenera, ulogu koju mu u teoriji leži, dobio je i prijeko potrebne minute odmora ali izgleda bar triput lošije.

Al dobro, trči. To što suigrači traže manje zlo između dodavanja njemu ili mirnog predavanja lopte protivniku je nevažno.

Ovo je i moj najveći problem oko njega i općenito što me smeta u današnjem nogometu. Kada je dolazio očekivao sam igrača koji udarcem i dodavanjem može rješavati utakmice a ispostavlja se da je njemu najveća a trenutno i jedina vrlina trka i udaranje presinga. Ako ga to opravdava i anulira sve ostalo gdje je užasan onda je ovo potpuni promašaj od transfera, skoro kao Keita s razlikom da je ovaj daleko zdraviji od Nabya.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #127 : Listopad 31, 2024, 14:45 »
Taj njegov "prljav posao" jednako dobro odrađuje i Curtis Jones...
Ne odraduje.

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #128 : Listopad 31, 2024, 15:05 »
Ovo je i moj najveći problem oko njega i općenito što me smeta u današnjem nogometu. Kada je dolazio očekivao sam igrača koji udarcem i dodavanjem može rješavati utakmice a ispostavlja se da je njemu najveća a trenutno i jedina vrlina trka i udaranje presinga. Ako ga to opravdava i anulira sve ostalo gdje je užasan onda je ovo potpuni promašaj od transfera, skoro kao Keita s razlikom da je ovaj daleko zdraviji od Nabya.
:dobarpost

Ne odraduje.
Ne vidim baš da nam Mađar nedostaje u utakmicama kad je Curtis na terenu.

Offline brutek

• Hero Member
« Odgovori #129 : Listopad 31, 2024, 15:19 »

jedan je mane
koliko je on blokova postavio da bi salah mogao sam na golmana...
i ne, jones nije  dovoljna zamjena za szobu, nema tu žestinu a s druge strane ima još uvijek dječje bolesti kojih se nikako riješiti, pa se sve više bojim da će ostati zauvijek

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #130 : Listopad 31, 2024, 16:15 »
Ne vidim baš da nam Mađar nedostaje u utakmicama kad je Curtis na terenu.
Ne vidim ni bas da imamo nekih vecih problema u ovih skoro duplo vise minuta kad je mađar na terenu...

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #131 : Listopad 31, 2024, 16:26 »

Al ga i ti znas nasrat brate mili. Pizdio sam i ja sto nije zabio, al kad pogledas bolje ta akcija se mogla odigrati i bolje nego sto je ispalo, samo da je Diaz odvukao igraca. Ostavio bi Gakpa u situaciji 1 na 1 ili da da povratnu loptu po podu.

Kako god, sva trojica su trebali bolje odigrati.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #132 : Listopad 31, 2024, 16:53 »
Mađar zbilja loše igra, i među najlošijim je pojedincima.
Ali on je najkreativniji i tehnički najpotkovaniji naš veznjak, i ja se nadam kao nepopravljivi optimist da će proraditi uskoro.
Jer se vidi na nekim tekmama da zna sve s loptom i ima sve predispozicije da bude jedan od najboljih veznjaka u cijeloj ligi i zato sam uvjeren da je ovo sve loša njegova forma .
Ništa, bumo videli kako će odigrati do kraja sezone jer i Slot ozbiljno na njega računa kao dio prvih 11.

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #133 : Listopad 31, 2024, 18:29 »
Na stranu ko je glavni krivac za ovu kontru 3vs1 koju smo upropastili.. Jel iko osim mene bio uvjeren da ne zabijamo to?

Ono, kad smo prešli preko centra sa trojicom protiv njihovog jednog doslovno mi je prva misao u glavi bila ''nema šanse da zabijemo ovo''  :D

Online MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #134 : Studeni 01, 2024, 00:35 »
Kakvo pljuvanje je po cist okej sezoni koju Szoboszlai igra. Da, ima puno mjesta za popravak, pogotovo u decision makingu ili zavrsnici, ali covjek bi citaju ovdje pomislio da se radi o Spearingu.