Autor Tema: LFCCRO Dokumentarac  (Posjeta: 5903 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Massone

• Hero Member
LFCCRO Dokumentarac
« : Listopad 06, 2018, 09:32 »
Bok ekipa.

Par ljudi koji imaju volje, znanja, opreme i vremena bi snimili film o tome kako je LFCCRO počeo, o okupljanjima, odlascima na utakmice, broju članova, forumu i svemu što nas veže. Ideja je da se u svakom (većem) gradu u kojem se rade okupljanja okupi vas par koji ste začetnici ideja o okupljanju u vašem gradu i da za kameru kažete par riječi o tome. Spomenuti ćemo regionalno, pa kako je počeo proces dobivanja statusa službenog ogranka, koliko smo čekali na to, koliko nas je bilo u početku, itd.

Budući da smo iz Osijeka, krenuli bi sa Osijekom, pa u Zagreb, pa prema jugu.

Dijelim ovo s vama jer ako bi ovo radili, radili bi s vama, a ne sa nekim random ljudima koji navijaju za Liverpool i nemaju veze sa forumom i okupljanjima. Ekipa bi voljela kada bi u filmu bili vi sa foruma jer bi to bio dokumentarac o LFCCRO ogranku, ne zanimaju nas susjedne države.

Ukoliko nam Zoky i udruga dozvoljavaju ovakve stvari mi bi to počeli raditi uskoro. Također, svi koji na neki način žele pomoći mogu mi se slobodno javiti u inbox ili ovdje u temi. Naravno, ne treba nam nikakav novac, smještaj ili takve stvari, nego snimke sa okupljanja, možda mala pomoć oko video produkcije, režiranja toga svega, obrade videa... ponavljam, sve to znamo, ali nas ima svega par i svaka pomoć je dobrodošla.

Poyy.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Zlopasha

• Hero Member
Odg: LFCCRO Dokumentarac
« Odgovori #1 : Listopad 06, 2018, 09:45 »
Ja ti mogu rado pomoći oko post-produkcije ili grafičkog oblikovanja titlova.
Potrudi se nabaviti dobar mikrofon za intervjue - zvuk je više nego pola solidnog filma.

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #2 : Listopad 06, 2018, 10:24 »
Odlična inicijativa  :super
Ak bude što trebalo, to sam.

Offline Emre Can

• Hero Member
  • We won it 6 times, in Madrid we won it 6 times!
« Odgovori #3 : Listopad 06, 2018, 13:56 »
U potpunosti podržavam! Bravo Matko! :super
1. 1977
2. 1978
3. 1981
4. 1984
5. 2005
6. 2019 (Let's talk about six, baby!)

Offline mislav031

• Newbie
  • Liverpool FC - Osijek fans
« Odgovori #4 : Listopad 06, 2018, 16:29 »
Pozdrav ekipa  :kuler
Prije nekoliko tjedana sam dobio ovu ideju za jedan kratki filmić o svima nama i svemu ovome što radimo ovdje u našoj Hrvatskoj. Želim sve to sakupiti i prikazati cijeloj Hrvatskoj kako bi svi vidjeli tko smo, gdje smo, što radimo, i najvažnije od svega, za koga navijamo. Četiri dečka iz Osijeka su mi se priključila u ovom projektu i naravno jedan od njih je Massone koji je pokrenuo ovu temu. Danas smo snimili prvi dio u Osijeku gdje četiri člana pričaju o samim počecima i samoj ideji o organiziranju okupljanja u Osijeku. Naravno, ovo će biti kraći amaterski dokumentarni filmić da se odmah razumijemo. Imam cijelu ideju i plan u glavi i na papiru, ali treba mi pomoć od svih vas  :help Treba mi snimaka što više imate. Okupljanja, druženja, regionalna okupljanja, gledanja tekmi, bakljade, pjevanje i sve ostalo vezani za Redse u Hrvatskoj. Bilo bi idealno ako snimke ne bi bile manje rezolucije od 1080p. Sljedeći tjedan dolazim u Zagreb i tamo ću biti narednih godinu dana pa bih htio snimiti zagrebački dio Redsa. Ako se Zoky slaže htio bih snimiti i njega kako govori o samim počecima i ideji stvaranja udruge navijača Liverpoola u Hrvatskoj. Također bih htio snimiti i dio s još nekolika ljudi iz zagrebačke ekipe. Nadam se da ćete pomoći u ovom projektu barem s jednim kratkim videićem ili pokojom fotografijom. Hvala svima unaprijed!  :super

Mislav Liović
E-mail: mislavliovic97@gmail.com
Liverpool FC - Osijek Fans

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #5 : Listopad 07, 2018, 21:17 »
Ja sam uvijek dobrovoljac :D

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #6 : Prosinac 21, 2018, 16:39 »
Ako ima ekipe koja ima znanja i vremena pomoći, slobodno se javite u ovoj temi.

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #7 : Prosinac 21, 2018, 20:06 »
Već sam reko Mislavu, ti i Brekalo ko mafijaši neki  :lol
Ak bude što trebalo, već sam reko tu sam.

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #8 : Prosinac 21, 2018, 21:54 »
Super vam je ideja, same pohvale!
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Emre Can

• Hero Member
  • We won it 6 times, in Madrid we won it 6 times!
« Odgovori #9 : Siječanj 02, 2019, 22:31 »
Yo ljudi! Obraćam vam se vezano za dokumentarac pošto me je Mislav angažirao da vam nađem studio za snimat pjesmu! Zvao sam ljude ovih dana i ljudi iz amaterskih bendova nemaju svoje prostore, a profići se prave mutavi jer nismo ponudili pare! :roll Imam još par frendova koji rade nešto vezano za mjuzu, al nažalost nismo u nekoj super poziciji da ima studija na sve strane! :( Osjećam se dosta glupo jer ste vi prvi uskočili kad mi je trebalo za operaciju, a ja vas sad kočim sa tim studijom! :( Ima tu na forumu još ljudi koji nešto sviraju, a sutra je tekma sa Cityem, vidimo se u  Swanu u Osijeku, pa se konsultiramo! :) Isčupat ćemo već nešto nekako!
1. 1977
2. 1978
3. 1981
4. 1984
5. 2005
6. 2019 (Let's talk about six, baby!)

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #10 : Siječanj 02, 2019, 22:51 »
Pa Ivek sa foruma ima bend i sa Kljajicem svira po svatovima i raznoraznim čajankama, šta se sekiraš? Sutra ćemo s njima sve vidjet uživo.

Pričali smo mi već da oni odsviraju ynwa u malo žešćem stilu da to stavimo u film.

Offline Amon

• Hero Member
« Odgovori #11 : Siječanj 02, 2019, 23:05 »
jel prvo osjecko okupljanje bilo u pubu amsterdam za vrijeme finala carling cupa LFC-Cardiff tamo davne 2012?

How Much Dub Would A Dubstep Step, If A Dubstep Could Step Dub

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #12 : Siječanj 02, 2019, 23:12 »
jel prvo osjecko okupljanje bilo u pubu amsterdam za vrijeme finala carling cupa LFC-Cardiff tamo davne 2012?

Bilo je okupljanje tada. Ali prvo okupljnje bilo je vezano za upoznavanje clanovs s foruma. Nisam siguran da li je bila utakmica u pitanju, ali je tog datuma bio djurdjevdan i kirbaj u boboti (zato i pamtim  :D). Tad smo bili Winx, -marko-, gizmo, ti i ja. Mislim da nas nije bilo vise.

Drugo okupljanje je bilo na finalu, i tu nas je bilo u malo vecem broju.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Amon

• Hero Member
« Odgovori #13 : Siječanj 03, 2019, 00:04 »
Bilo je okupljanje tada. Ali prvo okupljnje bilo je vezano za upoznavanje clanovs s foruma. Nisam siguran da li je bila utakmica u pitanju, ali je tog datuma bio djurdjevdan i kirbaj u boboti (zato i pamtim  :D). Tad smo bili Winx, -marko-, gizmo, ti i ja. Mislim da nas nije bilo vise.

Drugo okupljanje je bilo na finalu, i tu nas je bilo u malo vecem broju.

jaoooo daaa gizmo....ahahahaha...

How Much Dub Would A Dubstep Step, If A Dubstep Could Step Dub

Online bobbyboi13

• Hero Member
« Odgovori #14 : Siječanj 03, 2019, 07:09 »
Yo ljudi! Obraćam vam se vezano za dokumentarac pošto me je Mislav angažirao da vam nađem studio za snimat pjesmu! Zvao sam ljude ovih dana i ljudi iz amaterskih bendova nemaju svoje prostore, a profići se prave mutavi jer nismo ponudili pare! :roll Imam još par frendova koji rade nešto vezano za mjuzu, al nažalost nismo u nekoj super poziciji da ima studija na sve strane! :( Osjećam se dosta glupo jer ste vi prvi uskočili kad mi je trebalo za operaciju, a ja vas sad kočim sa tim studijom! :( Ima tu na forumu još ljudi koji nešto sviraju, a sutra je tekma sa Cityem, vidimo se u  Swanu u Osijeku, pa se konsultiramo! :) Isčupat ćemo već nešto nekako!

Što se studijskog snimanja tiče ako nije vezano isključivo uz Osijek, lako riješim. Ak mora bit Os isto bi se dalo al moram s legama provjerit prvo. Ako nije riješeno javi se prek poruke.