Autor Tema: Liverpool - Leicester City, EPL 24. kolo  (Posjeta: 10312 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline markoj

• Hero Member
Odg: Liverpool - Leicester City, EPL 24. kolo
« Odgovori #120 : Siječanj 31, 2019, 11:33 »
Problem je u pristupu koji je bio očajan, lako smo gubili lopte, kao da smo se bojali pobjede.
Keita je nonšalantan i odličan za Španjolsku ligu kod Engleza to ne prolazi, Salah je u kurcu i forsa bezveze jednostavnije treba riješiti situacije

Offline markoj

• Hero Member

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #122 : Siječanj 31, 2019, 13:24 »
Jadan gento.  :lol

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #123 : Siječanj 31, 2019, 13:30 »
Previše toga vi sebi dozvoljavate da se onda ne trebate čuditi kad vas ljudi nazivaju kriminalnim organizacijama.

Sorry stari, izvalačite se uvijek kako vam paše. Ono, jasno je da sudjenje nije lak posao i da je lako pogriješiti.
Žalosno je to što gotovo nikad nećete priznati grešku, uvijek imate spremna objašnjenja. Osobno mi je previše toga.

Jasno mi je da ne moze sve biti po knjizi, odnosno crno ili bijelo, ali mi nije jasno da se ne možete ispričati ponekad ili priznati, već uvijek nalaziti način da se objasni odluka.

I eto, bar mi to decidirajte. Ne hranite me onda informacijama da je svaki faul faul, kad očito nije.

Bez osobnih nekih preferencija gento, ali iskreno više me nervirate od političara.

Svi suci su kriminalna organizacija samo zato jer im nije isto suditi faul na centru ili unutar 16m? :lol

Što si točno itko dozvoljava i gdje se točno izvlačim? Napisao sam svoje mišljenje. Isto tako po meni nije jednako ako Klopp stavi Camacha u liga kupu ili u ligi prvaka. Zar si i tad treneri previše dozvoljavaju? Jesu li zbog toga kriminalna organizacija? Isto tako po meni nije svaki faul isti i ne može biti isti. Isto tako nije isto dati 1. žuti karton ili 2. Ne kažem da nećeš dati taj žuti ili da nećeš suditi taj penal, ali puno više razmišljaš o situaciji i ipak mora biti nešto konkretnije nego bilo gdje drugdje.

Kad si točno razgovarao s nekim sucem pa da ti se trebao ispričati zbog svoje odluke ili da nije priznao pogrešku?
Never miss a good chance to shut up.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #124 : Siječanj 31, 2019, 13:33 »
sudjenje je jucer bilo za kitu al hajmo malo o nama

ljudi dragi kakvu momcad imamo meni je jucerasnji kiks sasvim logican i vec sam pisao prije par dana da cemo sigurno do kraja kiksati samo je problem koliko mnogo i da li ce to biti dostatno da pokvarimo nase snove.

imamo jako kratku momcad sa dosta ozljedjenih igraca,jer na Stua Lallanu  Origia i sve ostale igrace sa klupe niti ne mozemo racunati jer su beskorisni.

hendu necu spominjat
al fabinho matip  keita uzas teski a ovaj keita trenutno doslovno nema veze sa zivotom.

tako da treba bit realan i rec da sa onim sto mi imamo od igraca bi Pep bio ispod 6 mjesta realno.

do kraja sezone ce takodjer bit presudno koliko ce se brzo vracati igraci koji nedostaju i u kakvoj formi?

tako da treba sa ovim bodom bit i vise nego zadovoljan jer ko zna ko ce sutra igrat beka a ko stopera?

'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #125 : Siječanj 31, 2019, 13:50 »
Gento, ono što mi je užasno iritirajuce to što primjera radi, da tri suca sude istu situaciju, i sva tri suca donesu drugačiju odluku, za sva tri bi se našle riječi opravdanja. Jer za jednu situaciju će se referirati na knjigu i zakone, na drugom na slobodno sudačko, ...nema to kraja, a na kraju svi u pravu.

Pa uz duzno poštovanje, koliko to može biti iritirajuce? I koliko to daje prostora sucima da rade što ih je volja?

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #126 : Siječanj 31, 2019, 13:50 »
Aha sad je momcad za 6.mjesto :lud

Prvi ozbiljan kiks u 24.kola.pa to  je za stat i divit se onako realno.Vratit ce se neki igraci,a partija ko jucer je jedna velika iznimka.
Znali smo imat slabije utakmice,ali jucer smo zakazali na svim poljima.Pa cak i takvi smo mogli do sva tri boda.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #127 : Siječanj 31, 2019, 14:18 »
Gento, ono što mi je užasno iritirajuce to što primjera radi, da tri suca sude istu situaciju, i sva tri suca donesu drugačiju odluku, za sva tri bi se našle riječi opravdanja. Jer za jednu situaciju će se referirati na knjigu i zakone, na drugom na slobodno sudačko, ...nema to kraja, a na kraju svi u pravu.

Pa uz duzno poštovanje, koliko to može biti iritirajuce? I koliko to daje prostora sucima da rade što ih je volja?

Ček, ček, to samo suci tako komentiraju? Navijači se isto poprilično dobro razumiju, pa se opet za jako puno odluka ne može dogovoriti cijeli svijet. Pola svijeta bi sudilo penal na tekmi Real-Juve, pola ne bi. I onda je čovjek koji je morao dosuditi tu odluku unutar 2 sekunde najveći kriminalac. :roll

Offline we_love_you_Liverpool

• Hero Member
« Odgovori #128 : Siječanj 31, 2019, 14:20 »
Odigrali smo bezidejno, bez energije, ali kao da je City odigrao bolje protiv newcastlea pa da imaju više prostora za opstimizam, a mi da se plašimo.... Ljudi stvorili jednu šansu na utakmici i to slučajno iz odbijanca kad je Silva šutao glavom direktno u igrača Newcastlea na liniji i to je bilo sve što su napravili na utakmici od ozbiljnijih šansi, uz to su zabili i gol koji bi neki sudac vjerojatno svirao i faul.
Igrali mo i mi i oni protiv dva vjerojatno najtvrđa menadžera u ligi mi smo uzeli bod(premalo) ali oni su uzeli 0 i povećali smo svoju prednost što je jedino bitno u ovom momentu !

Druga stvar koja nas je vjerojatno sjebala je taj odlazak u Dubai, to je 20ak stupnjeva veća temperatura nego u Liverpoolu i to je izgleda imali loš uticaj na igrače jer su se trojica razbolila, imali smo problema sa sitnim ozljedama zbog koje recimo Fabinho nije počeo utakmicu, a siguran sam da bi počeo da nije imao ozljedu...

Nadam se da Fabinho neće ni jednu narednu utakmici početi na klupi jer sa njim na terenu izgledamo puno bolje, a on sve više i više izgleda svjetski!

Još jedna stvar koja nam nije išla u prilog je jako jako navašen teren plus snijeg na terenu, lopta se nije mogla normalno kotrljati, također i naši brzi napadači su morali biti oprezni kad trče puni sprint po takvom terenu ako su uopće i zbog tog stanja terena i istrčali ikako puno sprint jer jebeš ti 2 boda više ako ti se oklizne neki bitan igrač i ozlijedi...
Po tom mokrom terenu jučer je strašno nedostajao igra poput Oxa koji je sposoban šutati sa 20ak ili više metara jer takvi šutevi mogu biti posebno opasni po golmane po takvom terenu... Inače da nije teren besprijekorno urađen, da je neki kod nas utakmica vjerojatno ne bi ni počela...

Offline Mastodont

• Hero Member
« Odgovori #129 : Siječanj 31, 2019, 14:29 »
Ček, ček, to samo suci tako komentiraju? Navijači se isto poprilično dobro razumiju, pa se opet za jako puno odluka ne može dogovoriti cijeli svijet. Pola svijeta bi sudilo penal na tekmi Real-Juve, pola ne bi. I onda je čovjek koji je morao dosuditi tu odluku unutar 2 sekunde najveći kriminalac. :roll
Ajde ako ovdje i imaš Point ok.

Tu situaciju bi od 6 sudaca tri dosudili penal, tri ne bi.

Pređimo sad na moj point. Svi čitaju istu knjigu, zar ne?

Očemo ukinut knjige? Šta ćemo?

Ovo sudjenje meni sve više odlazi od smisla, nego što njemu prilazi.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #130 : Siječanj 31, 2019, 14:32 »
Ajde ako ovdje i imaš Point ok.

Tu situaciju bi od 6 sudaca tri dosudili penal, tri ne bi.

Pređimo sad na moj point. Svi čitaju istu knjigu, zar ne?

Očemo ukinut knjige? Šta ćemo?

Ovo sudjenje meni sve više odlazi od smisla, nego što njemu prilazi.

Oke, pronađi baš tu situaciju u knjigama pa ćemo nastaviti raspravu...

Nisam znao gdje staviti pa nek se ovdje nađe:

Pravila nogometne igre 2018./2019.
Pitanja i odgovori u svezi s Pravilima nogometne igre 2018./2019.
VAR Priručnik 2018./2019.

Ako se nekome da čitati... :D

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #131 : Siječanj 31, 2019, 14:39 »
14 kola prije kraja mi imamo 5 bodova prednosti i ljudi i dalje kukaju

Jesmo li očekivali pobjedu? Jesmo
Je li Mahrez trebao pogodit penal protiv nas?
Jesmo li  imali sreće u nekim utakmicama?

Dajte ljudi, mogli smo bit na +7 a možda su se karte u nekom trenucima mogle drukčije podijeliti pa da smo sad u bodovnom zaostatku

Guramo naprijed, vraća se Milner za beka, Lovren će bit spreman za ponedjeljak, City ima pakleni raspored, idemo jako
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline we_love_you_Liverpool

• Hero Member
« Odgovori #132 : Siječanj 31, 2019, 14:41 »
Lakat Maguirea je bio, da li je bilo dovoljno za penal ne vjerujem, mada neki sudac bi i to svirao sigurno.
Nek je crveni-žuti 50-50, nek je i Keitin penal tu negdje (iako je više) , ali kako onda kad ne dosudiš crveni karton, ne dosudiš penal na Salahu za koji je možda i bilo osnove da ne dosudiš ni očit penal na Keiti ??
Nakon onog starta Maguirea gdje su vjerujem tokom pauze na poluvremenu znali na čemu su u drugom poluvremenu moraš svirati penal i za onakav start kao na Salahu, a da ne pričamo o ovom očitom na Keiti...

Offline Mastodont

• Hero Member

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #134 : Siječanj 31, 2019, 14:59 »
Pratim ovaj klub od 2004,nisam propustio ni jednu tekmu pod palicom jurgena i rodgersa,sve shvacam da se desi los dan i los performans al bode me u oci ono sta sam jucer vidio,a vidio sam uzasan strah kod nas,noge su nam klecale doslovce od ponudene prilike da se odmaknemo jos vise cityu, to me uzasno bode i neda mi mira. Kazem mogu tek mislit kako cemo se prepast old trafforda i jos par nezgodnih tekmi do kraja,umjesto da matiramo city jucer i da im voda ude u usi mi smo im opet ponudili nadu da ce nas stic svojom preplasenom izvedbom jucer,ne podcjenjujem leicester,to je kvalitetna momcad koja je jucer realno mogla uzet 3 boda a i dobili su i city i chelsea al opet ostaje taj prokleti dojam straha i luzerskog mentaliteta