Odigrali smo bezidejno, bez energije, ali kao da je City odigrao bolje protiv newcastlea pa da imaju više prostora za opstimizam, a mi da se plašimo.... Ljudi stvorili jednu šansu na utakmici i to slučajno iz odbijanca kad je Silva šutao glavom direktno u igrača Newcastlea na liniji i to je bilo sve što su napravili na utakmici od ozbiljnijih šansi, uz to su zabili i gol koji bi neki sudac vjerojatno svirao i faul.
Igrali mo i mi i oni protiv dva vjerojatno najtvrđa menadžera u ligi mi smo uzeli bod(premalo) ali oni su uzeli 0 i povećali smo svoju prednost što je jedino bitno u ovom momentu !
Druga stvar koja nas je vjerojatno sjebala je taj odlazak u Dubai, to je 20ak stupnjeva veća temperatura nego u Liverpoolu i to je izgleda imali loš uticaj na igrače jer su se trojica razbolila, imali smo problema sa sitnim ozljedama zbog koje recimo Fabinho nije počeo utakmicu, a siguran sam da bi počeo da nije imao ozljedu...
Nadam se da Fabinho neće ni jednu narednu utakmici početi na klupi jer sa njim na terenu izgledamo puno bolje, a on sve više i više izgleda svjetski!
Još jedna stvar koja nam nije išla u prilog je jako jako navašen teren plus snijeg na terenu, lopta se nije mogla normalno kotrljati, također i naši brzi napadači su morali biti oprezni kad trče puni sprint po takvom terenu ako su uopće i zbog tog stanja terena i istrčali ikako puno sprint jer jebeš ti 2 boda više ako ti se oklizne neki bitan igrač i ozlijedi...
Po tom mokrom terenu jučer je strašno nedostajao igra poput Oxa koji je sposoban šutati sa 20ak ili više metara jer takvi šutevi mogu biti posebno opasni po golmane po takvom terenu... Inače da nije teren besprijekorno urađen, da je neki kod nas utakmica vjerojatno ne bi ni počela...