Anketa

Stup obrane nakon prve pune sezone je za

1
0 (0%)
2
0 (0%)
3
0 (0%)
4
0 (0%)
5
15 (48.4%)
VVD je odigrao kao najbolji svijetki igrač u protekloj godini
4 (12.9%)
DA dobiti će nagradu
7 (22.6%)
NE bilo je puno boljih
2 (6.5%)
DA ali neće biti najbolji
3 (9.7%)

Ukupno Glasova: 16

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:54

Autor Tema: Virgil van Dijk #4  (Posjeta: 88362 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Legendinho

• Hero Member
Odg: Virgil van Dijk #4
« Odgovori #870 : Siječanj 29, 2024, 14:09 »
Isto ja nabijem takvog kapetana koji prvi bježi.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #871 : Siječanj 29, 2024, 14:21 »
Isto ja nabijem takvog kapetana koji prvi bježi.
Ako je istina, oduzet mu kapetansku traku iste sekunde. Takav ne zaslužuje uopće biti u konkurenciji za vođu momčadi.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #872 : Siječanj 29, 2024, 14:28 »
Ajmo malo stat na loptu, normalno da je puno neizvjesnosti sada i to je otprilike sve sto znamo i mi a i mnogi igraci.

Ovo Dijkovo ne dozivljavam uopce kao "idem i ja kad ode Klopp", nego vise kao "nemam pojma, vidjet cemo sve kad dode nova struktura i kad sjednemo svi i pocnemo donosit odluke, pitanje i sta ce oni htjet". Sad ce se na silu forsirat price o stvarima na koje stvarno nitko nema u ovom trenutku odgovor pa ce se za svaki "ne znam" stvarat prica o odlasku.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #873 : Siječanj 29, 2024, 14:30 »
Ajmo malo stat na loptu, normalno da je puno neizvjesnosti sada i to je otprilike sve sto znamo i mi a i mnogi igraci.

Ovo Dijkovo ne dozivljavam uopce kao "idem i ja kad ode Klopp", nego vise kao "nemam pojma, vidjet cemo sve kad dode nova struktura i kad sjednemo svi i pocnemo donosit odluke, pitanje i sta ce oni htjet". Sad ce se na silu forsirat price o stvarima na koje stvarno nitko nema u ovom trenutku odgovor pa ce se za svaki "ne znam" stvarat prica o odlasku.

Da, takvo je i moje mišljenje.
Never miss a good chance to shut up.

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #874 : Siječanj 29, 2024, 14:30 »

Doslovno je to i rekao

“The club will have a big job on their hands. That is well known. To replace the manager and replace not only the manager, the staff are leaving too, and there are so many things that will change.

“So the club has a big job on its hands and I am very curious which direction that will go in. But when that will be announced we will see our situation, I can’t say now.”

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #875 : Siječanj 29, 2024, 14:37 »
Ovo je poruka FSGu da razmisle koga ce dovest i sta ce napravit za buducnost kluba..

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #876 : Siječanj 29, 2024, 14:42 »
Klopp je lijepo rekao kako bi trebalo ignorirati "buku" izvana. Slažem se sa Mihom, igrači će sigurno pričekati dok ne vide novu strukturu, trenera i uopće smjer kluba nakon Kloppa. U tom kontekstu je i ova izjava. Van Dijk ima vremena za još jedan dobar ugovor i 3-4 godine igre na najvišem nivou i borbe za trofeje. U scenariju u kojem bi doveli jakog DoF-a, trenera tipa Xabi Alonso odmah bi se optimizam vratio u klub i teško mi je vjerovati kako bi se Van Dijk odlučio na odlazak u takvoj situaciji.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #877 : Siječanj 29, 2024, 14:52 »
Mislim da svi u Liverpoolu zbog sveukupne javnosti i navijača žele vidjeti samo jedno ime i njegov stožer, a to je Xabi Alonso.
Sve ostalo nikako ne bi bilo prihvaćeno.
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #878 : Siječanj 29, 2024, 15:01 »
Mislim da svi u Liverpoolu zbog sveukupne javnosti i navijača žele vidjeti samo jedno ime i njegov stožer, a to je Xabi Alonso.
Sve ostalo nikako ne bi bilo prihvaćeno.

Ma siguran sam da je tako. Samo drito, crno ili bijelo, nema sredine. Sigurno imaš i vrlo pouzdane izvore za ovakvu tvrdnju.
Say what again!

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #879 : Siječanj 29, 2024, 15:08 »

Slažem se sa Mihom!
Glavno je pitanje sad koji će trener doći i kakav je dugoročni plan FSG.
VVD je trenutno najbolji stoper na svijetu i može doslovno birati gdje će, ali ako klub i vlasnici imaju dobru viziju nakon odlaska Kloppa siguran sam da će ostati i radi suigrača i navijača.
Mislim da mu novac nije prioritet.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #880 : Siječanj 29, 2024, 15:17 »
VVD je trenutno najbolji stoper na svijetu i može doslovno birati gdje će...
A ono, nije bas i da stoperi od 33 godine mogu birati di ce, koliko god dobri bili. Vjerujem da bi za njega bila najbolja opcija jos jedan ugovor u Liverpoolu, samo na nama je da vidimo koliko smo spremni da taj ugovor bude dug i za koju lovu. Kad mu ovaj istekne imat ce 34 godine, ne bi ja ni pretjerivao na euforiji ove sezone...

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #881 : Siječanj 29, 2024, 15:36 »
Mislim da svi moraju malo stat na loptu, a pogotovo igrači.

Ova Virgilova izjava mi je očekivana i zato mi i je bilo kretenski da mi 4 mjeseca prije kraja sezone govorimo o promjeni trenera.
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #882 : Siječanj 30, 2024, 23:01 »
Never miss a good chance to shut up.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #883 : Siječanj 31, 2024, 08:42 »
Baš jučer na treningu pričam s kolegom, isto velikim navijačem našeg kluba. Ne voli forume pa nije tu, iako sam ga 100x zvao, samo je uzeo člansku iskaznicu i nešto kontaktirao sa @zokyem.

Uglavnom, njegovo je mišljenje da će poslije Kloppa ovo biti potpuno druga priča, i toplo se nada da nećemo putem Scuma.
Za Virgila mi je rekao da je siguran da odlazi, jer je već pomalo najavio odlazak, a poslije Kloopovog odlaska, bit će "kao predomišljam se", ali mu se neće dati sve iznova s novim trenerom i da će svejedno otići. Isto kao i ja, pretpostavlja da odlaze i Salah i TTA, a moguće i Robertson. Brate mili, na što ćemo mi ličiti...   :roll

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #884 : Siječanj 31, 2024, 08:56 »
Baš jučer na treningu pričam s kolegom, isto velikim navijačem našeg kluba. Ne voli forume pa nije tu, iako sam ga 100x zvao, samo je uzeo člansku iskaznicu i nešto kontaktirao sa @zokyem.

Uglavnom, njegovo je mišljenje da će poslije Kloppa ovo biti potpuno druga priča, i toplo se nada da nećemo putem Scuma.
Za Virgila mi je rekao da je siguran da odlazi, jer je već pomalo najavio odlazak, a poslije Kloopovog odlaska, bit će "kao predomišljam se", ali mu se neće dati sve iznova s novim trenerom i da će svejedno otići. Isto kao i ja, pretpostavlja da odlaze i Salah i TTA, a moguće i Robertson. Brate mili, na što ćemo mi ličiti...   :roll

A dobro, nema tvoj frend kristalnu kuglu u koju gleda niti si je toliko dobar sa Virgilom privatno..B-)
I dok ajde razumijem da napises da netko osobno tako misli, zadnja recenica ti je prakticki zakljucak kao da je to vec sve tako: na sta cemo mi liciti.. Aj sacekajmo da vidimo na sta cemo liciti. Osim toga, dok jos zbog godina mogu razumijeti donekle takvo razmisljanje za Dijka i Salaha, za Trenta zaista mislim da su daleko vece sanse da ostane nego da ode..