Anketa

Njegova ukupna sezona je za

1
0 (0%)
2
0 (0%)
3
3 (50%)
4
0 (0%)
5
0 (0%)
Kako dalje...
0 (0%)
- prodaja
0 (0%)
- ostanak
2 (33.3%)
- nisam siguran
1 (16.7%)

Ukupno Glasova: 3

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:54

Autor Tema: Divock Origi #27  (Posjeta: 79212 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
Divock Origi #27
« : Srpanj 26, 2014, 12:01 »

Puno ime: Divock Okoth Origi
                                                                  Datum rođenja: 18.04.1995.
                                                                  Mjesto: Oostende, Belgija
                                                                  186 cm, napadač

Kad nitko neće,ja ću ... :)))

Divock dolazi iz nogometne obitelji,biti će da mu od tuda i talenat,tata mu je bio Mike Origi ,a nećak je kenijskog reprezentativca Arnolda Origija.

U mlađim selekcijama je igrao za Gent, a 2010. je potpisao za Lille,gdje je počeo u rezervama. Debitantski nastup je ubilježio u kupu protiv Plabenecca 24.1.2013., a prvi gol je postigao 2.2.2013. protiv Troyesa u Le Champinatu.

Prvi reprezentativni gol,a mislim da je tada izbio u prvi plan,te da smo ga zapazili je postigao protiv Rusije na netom završenom svjetskom prvenstvu, te je tako pomogao reprezentaciji da odnese važnu pobjedu 1 - 0. 

Igrač koji je dosta mlad,koji će vrlo vjerojatno provesti sezonu na posudbi u klubu u kojem igra Lilleu,ali igrač koji jako puno obećaje, izgledom vrlo sličan Sterlingu,barem meni,a čini mi se da se radi o igraču tipa Sturridge, nije pretjerano puno plaćen,a obećaje.

Citat:
Liverpool could finally complete the signing of Lille striker Divock Origi today, according to L'Equipe. Origi has reportedly flown to the United States to have a medical before signing a five-year contract with Liverpool. The Belgium international, who has also been linked with Atletico Madrid, will then be loaned back to Lille for the coming season.
« Zadnja izmjena: Kolovoz 24, 2018, 11:56 grbi »

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
Odg: Divock Origi #(posudba)
« Odgovori #1 : Srpanj 26, 2014, 13:07 »
s ovim sam prezadovoljan, bit ce zivotinja
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline Veky93

• Hero Member
« Odgovori #2 : Srpanj 26, 2014, 13:12 »

Puno ime: Divock Okoth Origi
                                                                  Datum rođenja: 18.04.1995.
                                                                  Mjesto: Oostende, Belgija
                                                                  186 cm, napadač

Kad nitko neće,ja ću ... :)))

Divock dolazi iz nogometne obitelji,biti će da mu od tuda i talenat,tata mu je bio Mike Origi ,a nećak je kenijskog reprezentativca Arnolda Origija.

U mlađim selekcijama je igrao za Gent, a 2010. je potpisao za Lille,gdje je počeo u rezervama. Debitantski nastup je ubilježio u kupu protiv Plabenecca 24.1.2013., a prvi gol je postigao 2.2.2013. protiv Troyesa u Le Champinatu.

Prvi reprezentativni gol,a mislim da je tada izbio u prvi plan,te da smo ga zapazili je postigao protiv Rusije na netom završenom svjetskom prvenstvu, te je tako pomogao reprezentaciji da odnese važnu pobjedu 1 - 0. 

Igrač koji je dosta mlad,koji će vrlo vjerojatno provesti sezonu na posudbi u klubu u kojem igra Lilleu,ali igrač koji jako puno obećaje, izgledom vrlo sličan Sterlingu,barem meni,a čini mi se da se radi o igraču tipa Sturridge, nije pretjerano puno plaćen,a obećaje.

Mislin da se varas i da konstitucijom podsjeca na stua, ali on je u lilu vise  igra krilne pozicije.
A izgledon mi najvise baca na Welbecka

Offline Laslo

• Hero Member
  • Credo!
« Odgovori #3 : Srpanj 26, 2014, 13:14 »
s ovim sam prezadovoljan, bit ce zivotinja

Znaš da ovo zvuči (ne)malo rasistički?  :D
Gwlad, gwlad, pleidiol wyf i'm gwlad.

Legum servi sumus ut liberi esse possimus!

Uostalom, mislim da bi hrvatskim izbornikom trebao biti stranac!

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #4 : Srpanj 26, 2014, 13:26 »

potpuno sam svjestan toga :D
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline Veky93

• Hero Member
« Odgovori #5 : Srpanj 26, 2014, 13:27 »

Prijavit cemo ga FARE-u  :p

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #6 : Srpanj 26, 2014, 19:09 »
Sven Claes ‏@svenclaes

Pictures and videos will follow soon for the website of @LFC. On Monday Divock Origi will be present at training LOSC Lille. 1/3

Sven Claes ‏@svenclaes

Belgian striker signs a 5-year contract at Anfield Road. First year a loan back to LOSC Lille. Just got the confirmation from his dad. 2/3

Sven Claes ‏@svenclaes

Good news for #LFC and his fans. Everything has been settled for the signing of Divock Origi. (19). Passed his medicals on Friday. 3/3

kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #7 : Srpanj 26, 2014, 19:37 »
Never miss a good chance to shut up.

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #8 : Srpanj 26, 2014, 23:52 »
Confirmation of the signing of Belgian striker Divock Origi is expected tomorrow. (Telegraph)

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #9 : Srpanj 27, 2014, 14:38 »
Lille's director Vandamme has just told me: "It's all done for Origi to Liverpool, €13M plus bonus. He'll stay here one year" #LFC
Never miss a good chance to shut up.

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #10 : Srpanj 27, 2014, 14:55 »
A na početku se pričalo o cifri od 7M funti.  :)

Offline mrdokic911

• Hero Member
« Odgovori #11 : Srpanj 27, 2014, 15:03 »
Nope, u startu se govorilo o 10m funti.
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake." - Napoleon

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!

Offline Captain Fantastic

• Hero Member
« Odgovori #13 : Srpanj 28, 2014, 12:10 »
Sven Claes ‏@svenclaes 1h
Divock Origi and #LFC is a done deal since Saturday. We all have to wait now till the official announcement from @LFC. Patience is a virtue.

Get French Football ‏@GFN_France 1h
PHOTO: Divock Origi has returned to Lille for his 1st day of pre-season training, on loan from Liverpool. #LOSC #LFC

Kristof Terreur @HLNinEngeland  ·  2h
Divock Origi returned to training at LOSC today. Saturday he signed his 5y contract at #LFC.

Offline Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #14 : Srpanj 29, 2014, 18:01 »
#LFC are pleased to announce the signing of Belgian international striker Divock Origi #OrigiLFC

The 19-year-old will be immediately loaned back to Lille for the duration of 2014-15. Full story - http://lfc.tv/Adq3�