Puno ime: Divock Okoth Origi
Datum rođenja: 18.04.1995.
Mjesto: Oostende, Belgija
186 cm, napadač
Kad nitko neće,ja ću ...

Divock dolazi iz nogometne obitelji,biti će da mu od tuda i talenat,tata mu je bio Mike Origi ,a nećak je kenijskog reprezentativca Arnolda Origija.
U mlađim selekcijama je igrao za Gent, a 2010. je potpisao za Lille,gdje je počeo u rezervama. Debitantski nastup je ubilježio u kupu protiv Plabenecca 24.1.2013., a prvi gol je postigao 2.2.2013. protiv Troyesa u Le Champinatu.
Prvi reprezentativni gol,a mislim da je tada izbio u prvi plan,te da smo ga zapazili je postigao protiv Rusije na netom završenom svjetskom prvenstvu, te je tako pomogao reprezentaciji da odnese važnu pobjedu 1 - 0.
Igrač koji je dosta mlad,koji će vrlo vjerojatno provesti sezonu na posudbi u klubu u kojem igra Lilleu,ali igrač koji jako puno obećaje, izgledom vrlo sličan Sterlingu,barem meni,a čini mi se da se radi o igraču tipa Sturridge, nije pretjerano puno plaćen,a obećaje.
Liverpool could finally complete the signing of Lille striker Divock Origi today, according to L'Equipe. Origi has reportedly flown to the United States to have a medical before signing a five-year contract with Liverpool. The Belgium international, who has also been linked with Atletico Madrid, will then be loaned back to Lille for the coming season.