Mislim da Zekic stvarno nije netko oko koga bi itko tko navija za Osijek trebao plakati, mislim da u ovom mandatu nije pokazao nista sto bi sugeriralo da je znacajno bolji trener nego u prvom mandatu a u oba navrata se pokazalo da to jednostavno nije dovoljno dobro za ono sto bi Osijek htio bit.
Eto, ovako nešto može komentirati samo netko tko ne navija za Osijek.
Koga boli ona stvar da li je napravio neki iskorak ili nije.
Stabilizirao je ekipu, naš je domaći dečko, da li se slažem s njegovim vođenjem ekipe na puno utakmica, često se ne slažem.
Je li Dinamo istrpio Jakirovića? Je. Da li je stabilizirao kaos u ekipi i oko nje, je. Eto ti paralela.
Nego, čim je Zekić prvi puta spomenuo suđenje, odmah otkaz, ista stvar je bila i s Bjelicom.
Volio bih da smo postali takav klub da se tko prekrši pravila kazni,. taman i otkazom, samo, zašto samo treneri tako prolaze. I to treneri koji su ispunili minimalni zacrtani plan.
Politika kluba je suluda, i kad ovima iz uprave to kažem, uvijek mi odgovaraju, a jeeeebiga, ti to ne razumiješ, bla-bla. Naravno da razumijem, dok je ovako, svima je tamo financijski dobro, zašto pokušati nešto drastično promijeniti.
Problem je u upravi, end of story.Ljudi, Osijek nema nikakav plan, tu je suština problema. Kada nemaš čestiti plan i program, dogodi ti se tu i tamo da kao Rijeka ove sezone budeš konkurentan, ali generalno sve je to skupa sranje.
Baš me zanima koga će ovaj sumnjivac Boto potpisati ove sezone. Plus, pretpostavljam da je Zekić već psotao bivši trener, čim su doveli Botovog kolegu trenera u akademiju. Sve to jako smrdi.
Naravno da ee nadam da griješim, ali kažem, ne vidim ja tu nešto osim borbe tu i tamo u kupu za neku titulu, a u prvenstvu, taman da i ja sjedim na klupi, 4. ću biti da ga jebeš.
Nek odu po Mourinha kad već vuku svoje Portuglaske veze s Mađarskim parama.