Anketa

Jeste li za ukidanje besmislenih anketa na forumu?

Da
Ne

Autor Tema: Philippe Coutinho  (Posjeta: 292900 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Nikola

• Sr. Member
Odg: Philippe Coutinho
« Odgovori #3345 : Siječanj 09, 2018, 16:45 »
Dok god je prosječnom stanovniku planete zemlje u dobi do 15 godina najveći san igrati za Real ili Barcelonu , ovom svijetu se ne piše dobro.... To je dokaz neinteligencije ljudi i da su ljuti ovce koji žele da budu u trendu pa navijaju za one koji su moderni , dokaz  nemogućnosti da shvate prave životne i sportske vrijednosti, a to se ogleda i u drugim oblastima života pa se zbog tog trenda , onog što je moderno  svakodnevno dešavaju sranja , čitamo o tisućama mrtvih , ratovima, mržnji i slično.Uvijek ću prije cijeniti mog prijatelja koji navija od djetinjstva za Chievo nego nekog tko navija za Real ili Barcelonu....
Jedan od deset navijača Barcelone ili Reala koje znam ima veći iq od broja cipela koji nosi, a ipak navijači Liverpoola su daleko bolji po tom pitanju , jer da bi zavolio Liverpool moraš moći , shvatiti šta je taj klub , moraš shvatiti taj duh , tu veličinu koja se ne može opisati riječima, a Barcelona se voli jer je to moderno, voli se iako ne znaš šta je zaleđe , šta su žuti i crveni kartoni ,  zato valjda Barcelona i Realimaju po 50+ milijuna pratilaca na instagramu , a Liverpool 5 , a Coutinhu je broj porastao za milijun u samo par dana.... Sumnjam da su ga zapratili veliki nogometni znalci, zapratili su ga oni koji vjerojatno do jučer nisu ni znali tko je taj Coutinho. Ali takvi su ljudi , da im upakuješ govno u grb Barcelone i kažeš ovo je dobro to je od Barcelone oni bi ga pojeli....

Daj ne baljezgaj ga sad i ti... imam frenda koji navija za real od malih nogu,kad su klubovi seria A bili puno popularniji nego real. Ima ih naravno koji se vode onim kaj je popularno al pricas sad vec gluposti. To su klubovi sa ogromnom povijesti,institucije i klubovi u kojima su igrali neki od najvecih igraca svih vremena. Pola naseg Anfielda je popularizirano sa YNWA,pol stadiona dode na tekmu,otpjeva YNWA na pocetku i na kraju a ostatak vremena slika. Oddpavaj,pomiri se sa trenutnom situacijom i lakse ti bude u zivotu

Offline Bobby

• Hero Member
« Odgovori #3346 : Siječanj 09, 2018, 20:27 »
[El Periodico] Coutinho's €40M add-ons in Coutinho's transfer: €5M for 25 games, €20M for 100 games, €5M for CL qualification (max €10M), €5M when Barca wins CL.

Sve je već napisano, sretno u ostatku karijere.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #3347 : Siječanj 09, 2018, 20:35 »
Nadam se da nećemo dobiti ovih zadnjih €5m.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #3348 : Siječanj 09, 2018, 23:44 »
Nadam se da nećemo dobiti ovih zadnjih €5m.
to sam i ja prvo pomislio, bez tih 5 bi mogao preživjeti...ostalo je dosta realno
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #3349 : Siječanj 09, 2018, 23:53 »
Ja se nadam da necemo dobit ni ovih prvih 5m :)))