nije bitno ko sudi tekmu protiv blackpoola, bitno je ko ce bit sudac u nedjelju...strahujem da bi to mogo biti upravo webb a ako tako i bude, necu gledati utakmicu...kenja mi se cim vidim webba..taj čovjek nas mrzi, uništio nas je svojim suđenjem...što se tiče same tekme, protiv blacpoola, mnogi ce reci da je to cista 2 ali objektivno gledano teškom mukom ćemo ostvariti ta toliko željena 3 boda...no, ako dečki izađu motivirani na teren da napokon nešto naprave nabolje, bodovi ne bi trebali biti upitni...iako u ovoj je tekmi sve moguće, pa me nebi nimalo začudilo da nas nakantače kao i blackburn...hebemu sve bude li tako to ce nam biti 10 poraz sezone, a ako se sjecate prosle sezone na kraju smo imali upravo 10 poraza, a sada ih vec imamo 9...nadali smo se i mislili kako gora sezona od prošle ne može bit, ali...kako smo krenuli, bojim se da bi mogla, i to puno gora..ništa, nadam se najboljemu očekujem najgore kao i uvijek u zadnje vrijeme...ništa me ne može iznenadit
johnson se vraća nakon pauze, dok bi cole trebao uskočiti umjesto stevena ili se vraćamo u formaciju 4-4-2 sa n'gogom i torresom gore (vjerojatnija je ta opcija sa 2 napadače jer kenny mora jurcati od prve minute po pobjedu)...sve ostalo što se tiče postave trebalo bi ostat kao i protiv uniteda, eventualno promjena u srcu obrane, tako da agger odmori i konchesky također zauzme lijevu stranu...
reina
johnson škrtel agger(kyrgiakos) aurelio(konchesky)
lucas meireles
kuyt maxi
torres n'gog