Autor Tema: Blackpool - Liverpool, EPL 19. kolo  (Posjeta: 28238 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Kopite for life

• Hero Member
  • it's match day- it's Valentines day
Odg: Blackpool - Liverpool, EPL 19. kolo
« Odgovori #15 : Siječanj 11, 2011, 15:18 »
:?  a svast se moze vamo vidit

haha zaboravio sam napisat da se ovaj drugi dio recenice odnosi na utakmicu s evertonom  :lol
Malo tko se zaljubio u Liverpool prije 20-ak godina, zavoljeli smo ga u godinama kada nije bilo previše trofeja, ali bilo je nešto posebno.

Danas u Liverpoolu toga nema, nema trofeja, nema borbe, nema zabave, nema hrabrosti

Offline pacecho

• Hero Member
  • ljevak ne može pucati penal!
« Odgovori #16 : Siječanj 11, 2011, 16:04 »
neznam , ali ja mislim da sam neđe pročito da će webb sudit ovu utakmicu
It doesn't say ‘Welcome to Anfield’. It doesn't say ‘Have a lovely time at Anfield’. No! It says ‘THIS IS ANFIELD’. It’s a challenge, a statement of intent. It’s a reminder to the players of who and what they’re playing for, and a reminder to our opponents who and what they’re playing against.

Offline Dante

• Hero Member
  • Acta non verba.
« Odgovori #17 : Siječanj 11, 2011, 16:15 »
neznam , ali ja mislim da sam neđe pročito da će webb sudit ovu utakmicu

Michael Oliver ce suditi utakmicu Blackpoola i Liverpoola, tako da nema brige.

Offline xabeard14alonso

• Hero Member
  • #RiseUp
« Odgovori #18 : Siječanj 11, 2011, 16:42 »
nije bitno ko sudi tekmu protiv blackpoola, bitno je ko ce bit sudac u nedjelju...strahujem da bi to mogo biti upravo webb a ako tako i bude, necu gledati utakmicu...kenja mi se cim vidim webba..taj čovjek nas mrzi, uništio nas je svojim suđenjem...što se tiče same tekme, protiv blacpoola, mnogi ce reci da je to cista 2 ali objektivno gledano teškom mukom ćemo ostvariti ta toliko željena 3 boda...no, ako dečki izađu motivirani na teren da napokon nešto naprave nabolje, bodovi ne bi trebali biti upitni...iako u ovoj je tekmi sve moguće, pa me nebi nimalo začudilo da nas nakantače kao i blackburn...hebemu sve bude li tako to ce nam biti 10 poraz sezone, a ako se sjecate prosle sezone na kraju smo imali upravo 10 poraza, a sada ih vec imamo 9...nadali smo se i mislili kako gora sezona od prošle ne može bit, ali...kako smo krenuli, bojim se da bi mogla, i to puno gora..ništa, nadam se najboljemu očekujem najgore kao i uvijek u zadnje vrijeme...ništa me ne može iznenadit

johnson se vraća nakon pauze, dok bi cole trebao uskočiti umjesto stevena ili se vraćamo u formaciju 4-4-2 sa n'gogom i torresom gore (vjerojatnija je ta opcija sa 2 napadače jer kenny mora jurcati od prve minute po pobjedu)...sve ostalo što se tiče postave trebalo bi ostat kao i protiv uniteda, eventualno promjena u srcu obrane, tako da agger odmori i konchesky također zauzme lijevu stranu...

reina
johnson    škrtel  agger(kyrgiakos)  aurelio(konchesky)

lucas   meireles

kuyt                                  maxi

torres     n'gog
"No matter what we call heroin, it's gonna get sold. Shit is strong, we gonna sell it. Shit is weak, we gonna sell twice as much. You know why? Because a fiend is gonna chase that shit no matter what. It's crazy. We do worse, and we get paid more." -  Stringer Bell

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #19 : Siječanj 11, 2011, 17:45 »
Kako u utakmici nece biti Gerrarda, volio bih da Babel zaigra od prve minute. Jek kako je zooran vec naveo, igraju izuzetno otvoreno, napadacki, igra za publiku kako ju je i sam Holloway naveo. U napadu idu i sa po 5 igraca u 16-ercu, sto ih cini izuzetno opasnim, ali isto tako cini ih ranjivim na kontre. Babel koji je izuzetno brz morao bi da dobije sansu u ovoj utakmici iskljucivo zbog svoje brzine i kontre koje bi mogle uslediti.

Inace Holloway je veliki obozavatelj King Kennya, koji je bio njegov decacki junak. I kao sto je i sam izjavio zeli Liverpoolu i KK sve najbolje, ali tek nakon sutrasnje utakmice.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Paulinjo

• Hero Member
  • Smooth, but not a criminal.
« Odgovori #20 : Siječanj 11, 2011, 18:24 »
(ovaj put nema prijenosa, ali pratim dogadanja putem live teksta).

bilo je prijenosa na justin.tvu, al stigao ja na 92minutu... :D

Offline cufta0705

• Hero Member
  • Sir Kenny Dalglish
« Odgovori #21 : Siječanj 11, 2011, 19:18 »
ooo i te kako ću biti sutra ispred telke i čekati susret s blackpoolom, i te kako....

ovo je rekao Holloway za našeg trenera:
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=dkRDNG93LlM&feature=player_embedded[/youtube]
 :klanja
svaka čast!

volio bih da odmorimo neke igrače, pa čak i da damo priliku mlađima! Siguran sam da i DAlglish polako gleda prema Evertonu, pa će s toga kalkulirati. Srijeda, 21h....

Offline xabeard14alonso

• Hero Member
  • #RiseUp
« Odgovori #22 : Siječanj 11, 2011, 19:52 »
ooo i te kako ću biti sutra ispred telke i čekati susret s blackpoolom, i te kako....

ovo je rekao Holloway za našeg trenera:
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=dkRDNG93LlM&feature=player_embedded[/youtube]
 :klanja
svaka čast!

volio bih da odmorimo neke igrače, pa čak i da damo priliku mlađima! Siguran sam da i DAlglish polako gleda prema Evertonu, pa će s toga kalkulirati. Srijeda, 21h....

na kojem ces programu gledat tekmu
"No matter what we call heroin, it's gonna get sold. Shit is strong, we gonna sell it. Shit is weak, we gonna sell twice as much. You know why? Because a fiend is gonna chase that shit no matter what. It's crazy. We do worse, and we get paid more." -  Stringer Bell

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #23 : Siječanj 11, 2011, 20:04 »
na kojem ces programu gledat tekmu

hrt2 :super
Never miss a good chance to shut up.

Offline Darko_redsi

• Hero Member
  • "It's not impossible, nothing's impossible."
« Odgovori #24 : Siječanj 11, 2011, 20:30 »
hrt2 :super
:lol :lol ma kakav crni htr2,nijedna balkanska televizija neprenosi ovu utakmicu  :( ni BHT1 ni Sport klub
"Liverpool is not just a football club, it is a way of life, religion,passion and love ..."

Offline Kopite for life

• Hero Member
  • it's match day- it's Valentines day
« Odgovori #25 : Siječanj 11, 2011, 20:51 »
Malo tko se zaljubio u Liverpool prije 20-ak godina, zavoljeli smo ga u godinama kada nije bilo previše trofeja, ali bilo je nešto posebno.

Danas u Liverpoolu toga nema, nema trofeja, nema borbe, nema zabave, nema hrabrosti

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #26 : Siječanj 11, 2011, 20:58 »
:lol :lol ma kakav crni htr2,nijedna balkanska televizija neprenosi ovu utakmicu  :( ni BHT1 ni Sport klub

:? :? :O :O

kakvo je on postavil pitanje takav je bil i moj odgovor ;)
utakmicu ces moci gledati preko neta ko i uvijek a linkovi ce ti biti postavljeni u temi Link na utakmicu koja se nalazi u podforumu utakmice ;)
Never miss a good chance to shut up.

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #27 : Siječanj 11, 2011, 21:06 »
kakvo je on postavil pitanje takav je bil i moj odgovor ;)
utakmicu ces moci gledati preko neta ko i uvijek a linkovi ce ti biti postavljeni u temi Link na utakmicu koja se nalazi u podforumu utakmice ;)

postoje i prijenosi nekih Liverpoolovih utakmica na tv-u, nećeš vjerovat.. zato su te ljudi pitali gdje misliš gledati na tv-u..dobro pitanje, glup odgovor  ;)
Say what again!

Offline xabeard14alonso

• Hero Member
  • #RiseUp
« Odgovori #28 : Siječanj 11, 2011, 21:53 »
postoje i prijenosi nekih Liverpoolovih utakmica na tv-u, nećeš vjerovat.. zato su te ljudi pitali gdje misliš gledati na tv-u..dobro pitanje, glup odgovor  ;)

ja ga ozbiljno pitam...a on se zajebava :/

Offline cIcI

• Sr. Member
« Odgovori #29 : Siječanj 11, 2011, 22:14 »

Prenosi sportklub 5(al nebi reko da ga ko ima).
We love you Liverpool,we do !