Autor Tema: Liverpool u sezoni 2009/10  (Posjeta: 9672 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline lfcmostar

• Hero Member
    • Zrinjski info
Odg: Liverpool u sezoni 2009/10
« Odgovori #30 : Veljača 14, 2010, 13:02 »
U slučaju neuspjeha ove sezone i neplasmana u LP, postoji opcija smanjenja plaća  igračima za 5% što bi moglo biti uzrok nezadovoljstvu, a možda i željom pojedinaca za napuštanje kluba na kraju sezone!
Il bi ovo moglo poslužiti kao motivirajući čimbenik prije vrlo bitne tekme protiv ManC za igrače... :kuler

http://www.newsoftheworld.co.uk/sport/727447/PAY-CUT-THREAT-FOR-LIVERPOOL-STARS.html

Online Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #31 : Veljača 14, 2010, 13:48 »
U slučaju neuspjeha ove sezone i neplasmana u LP, postoji opcija smanjenja plaća  igračima za 5% što bi moglo biti uzrok nezadovoljstvu, a možda i željom pojedinaca za napuštanje kluba na kraju sezone!
Il bi ovo moglo poslužiti kao motivirajući čimbenik prije vrlo bitne tekme protiv ManC za igrače... :kuler

http://www.newsoftheworld.co.uk/sport/727447/PAY-CUT-THREAT-FOR-LIVERPOOL-STARS.html

trebali bi ih udariti i malo jace od tih 5 posto jer to i nije nesto puno, 20 % bi bilo idealno. Ionako sam protiv visine plata koje primaju u klubu, ne samo kod nas vec opcenito, niko od njih nije kirurg da spasava zivote, obicno bude obrnuta situacija. Smatram da bi se mozda i trebalo udariti igrace sa najvisim primanjima, jer nije isto ako npr. uzmes Gerrardu 5 posto koji zaradjuje 120 000 funti nedeljno i neznma npr. Insuau, koji ima mozda primanja oko 20 000 funti nedeljno.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline lfcmostar

• Hero Member
    • Zrinjski info
« Odgovori #32 : Veljača 14, 2010, 14:33 »
Međutim ima kvaka u ovome, postavlja se pitanje - što je sa Rafom?  ;)
On kao menager kluba je odgovoran za rezultate kluba, uspjehe i neuspjehe, vjerojatno više nego li recimo neki Insua!
Bilo bi OK da se i on u tom slučaju solidarizira sa igračima, da pokaže“Shanksovo“ zajedništvo koje krasi naš klub, i da se i njemu  uzme taj dio primanja!  :kuler
Mene osobno jako smeta ona klauzula od 20 milja koju ima u slučaju otkaza jer bi on eventualno, usprkos lošim rezulatatima i u narednim sezonama, bio i dalje na čelu kluba,  jer bi u protivnom klub morao otići u još veći financijski deficit ako bi mu se dao otkaz! A to nije dobro za klub i nitko ne smije biti iznad kluba i na taj način uvjetovati u znatnoj mjeri  samu budućnost Liverpoola! Pa bio on npr Rafa ili King Kenny himself!  ;)
Čini se po do sad prikazanom, nevažno što i ja dajem potporu  Rafi jer ne vidim alternativu ali je vrlo  bitan princip, da Rafi u takvoj situaciji ne bi bilo niti na kraj pameti dati otkaz! I za to ima 20 milja razloga koje bi bile i te kakav teret klubu!  :kuler
Pa onda ako ćemo „kažnjavati“, idemo   to raditi, kako je i Garcai naveo, po načelu reciprotiteta! Najbolje plaćenim uzeti najviše love tj veći postotak, manje plaćenim uzeti manje love tj. manji postotak , jer na koncu, striktno matematski gledano znači da oni koji su više plaćeni imaju i veću odgovornost za rezultate!  :kuler
 A u financijske odbitke Rafi uračunati i onaj dio od 20 milja koji ima u klauzuli . Mislim da bi se i tvrdoglavost u nekim segemtima u tom slučaju znatno smanjila... ;)
A sve za dobro kluba... :kuler

Offline King_Torres

• Hero Member
« Odgovori #33 : Veljača 14, 2010, 18:34 »
trebali bi ih udariti i malo jace od tih 5 posto jer to i nije nesto puno, 20 % bi bilo idealno. Ionako sam protiv visine plata koje primaju u klubu, ne samo kod nas vec opcenito, niko od njih nije kirurg da spasava zivote, obicno bude obrnuta situacija. Smatram da bi se mozda i trebalo udariti igrace sa najvisim primanjima, jer nije isto ako npr. uzmes Gerrardu 5 posto koji zaradjuje 120 000 funti nedeljno i neznma npr. Insuau, koji ima mozda primanja oko 20 000 funti nedeljno.

slazem se!iovako su danasnji nogometasi jako precjenjeni i PREVISE dobijaju love!ni mislim sam  kod nas nego opcenito u cjelom svijetu
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!

Offline KENNY

• Hero Member
« Odgovori #34 : Veljača 15, 2010, 11:18 »
Pa nesto i nisam bas za taj koncept smanjivanja placa, jer bi izazvao veliko nezadovoljstvo u svlacionici i vjerovatno neki kontra efekt. Slazem se da se treba nesto poduzeti, ali mislim da ovo nije rjesenje. Ako netko prima recimo 100k tjedno i smanjenje njegove place na nekih 90k ce utjecati na to da bolje igra..hmm.. :hm
Above Us Only Sky!!

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #35 : Veljača 15, 2010, 11:55 »
Pa nesto i nisam bas za taj koncept smanjivanja placa, jer bi izazvao veliko nezadovoljstvo u svlacionici i vjerovatno neki kontra efekt. Slazem se da se treba nesto poduzeti, ali mislim da ovo nije rjesenje. Ako netko prima recimo 100k tjedno i smanjenje njegove place na nekih 90k ce utjecati na to da bolje igra..hmm.. :hm
3 su moguće posljedice
1. i najbolja-shvatit će da je jedini način da se vrate da igraju bolje, te će to i napraviti
2. i najgora-doći će do opće pobune, ipak su oni koji nas predstavljaju
3. i jednako loša-bolit će ih kita, te će nastaviti igrati za k**ac kako i u većini tekmi ove sezone
Nadam se da su dovoljni profesionalci da shvate da bez zalaganja nema rezultata

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #36 : Veljača 15, 2010, 18:00 »
Treba li vam nacrtati značenje riječi UGOVOR?
LFC može raskinuti ugovor i platiti penale, to je sve.
Smanjivati kako se keme ćefne...aha, kako da ne.

Offline Dobra_Babel

• Hero Member
  • Let's go redss
« Odgovori #37 : Ožujak 13, 2010, 22:38 »
rafi prvom smanjiti platu.. ]:)
Cuvaj se tebra ide lakat u rebra nova stara tema au suarez I evra