Autor Tema: Vase misljenje o Michaelu Owenu?  (Posjeta: 68194 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Vase misljenje o Michaelu Owenu?
« Odgovori #570 : Srpanj 09, 2009, 21:23 »

:lol :super
Never miss a good chance to shut up.

Offline Dobra_Babel

• Hero Member
  • Let's go redss
« Odgovori #571 : Srpanj 09, 2009, 21:45 »

:lol :super

:lol

ali ja ga i dalje volim..
Cuvaj se tebra ide lakat u rebra nova stara tema au suarez I evra

Offline veky9

• Sr. Member
  • GLORYHUNTERS FUCK OFF!!!!
"It's not the most important thing for me though, doing well for Liverpool is what matters most of all."

Offline SamiCro

• Newbie
« Odgovori #573 : Srpanj 15, 2009, 11:03 »
Obozavao sam Owena i pratio ga od njegove prve tekme. Imam i njegov originalni dres iz '98. Liverpoolovo dijete, ali di bas u Manchester, majku mu...
Oooooooooo SAMI SAMI

Offline Dobra_Babel

• Hero Member
  • Let's go redss
« Odgovori #574 : Srpanj 16, 2009, 00:53 »
Obozavao sam Owena i pratio ga od njegove prve tekme. Imam i njegov originalni dres iz '98. Liverpoolovo dijete, ali di bas u Manchester, majku mu...

imam i ja njegov dres...

mislim da ga necu vise nositi.

a jeste culi sta je izjavio da mu je naj veca greska sto je igrao na euru povredjen.

laze zna i on koja mu je naj veca greska... :roll

Offline StevieG

• Hero Member
« Odgovori #575 : Srpanj 19, 2009, 15:56 »
Najdraži Liverpoolov igrač u povijesti uz Gerrarda, žao mi je što nije imao sreće sa zdravljem, kad je postao slobodan ovo ljeto nadao sam se da će ga dovesti u Liverpool, j....ni United
Leif Sundell
Aleksandar Đorđević
Temuri Ketsbaia
Lillian Thuram
Siniša Mihajlović
Aleš Pajovič
Fritz Stuchlik
Luigi Lamonica
Terje Hauge
Semih Senturk
Dušan Kecman
Ricardo Quaresma...

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #576 : Srpanj 19, 2009, 16:42 »
Michael Owen is a cunt.

Offline famous red name

• Hero Member
"It’s the greatest thing in the world, natural enthusiasm. You are nothing without it."

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #578 : Srpanj 20, 2009, 16:09 »

Možda ovako!

hahaaahahahahaa, prejako

Moje mišljenje o Owenu je isto i sad kao i prije 5 godina. Definitivno ništa iznenađujuće za osobu kakva je on.  :neznam
Momak je svojim postupcima pokazao da nikad nije imao emocije kakve bi trebao imati prema klubu koji ga je formirao, proslavio, čije je dijete bio i čiji su ga navijači slavili, uostalom čija je legenda trebao biti da se radilo o "normalnom" momku.. Jednostavno je takva osoba, koja bi rođenu majku prodala za 100 funti, i that's it!  ;)
Sadašnji potpis je samo iskarikiran Owen u svom pravom svijetlu, on ovim potvrđuje da je prava karikatura,  prije svega karikatura od čovjeka jer je ovo dokaz da  mu lfc ama baš ništa ne znači. Tko  ima i 1%  emocija prema lfc, pa bio on trener, oružar, igrač ili navijač, to ne bi napravio nikad, ali baš nikad!
Ali to nije iznenađujuće, to većina nas zna, a ovim potpisom je i svim tim "sljepcima" među nama pokazao tko je usitinu ta "legenda liverpoola"...  :bljak
I sad postavlja se pitanje , je li to mogao napraviti? Naravno da jest, svatko ima svoju osobnost i svoj životni put, pa tako i Owen. On nema emocije prema klubovima u kojima je igrao, fućka mu se za emocije navijača, on je "čisti profesionalac". I na to ima pravo ! Ali se zato njega nemože i ne smije nikada  spomenuti kao nekog bitnog tko je igrao u Liverpoolu! Jer više osjećaja prema klubu imaju, nabrajam bez veze, nekavi "stranci" poput Hyypie, Torresa i sl, nego li on, "pravi domaći momak"..   :bljak
I fino je jedanput Sejo Sexon rekao kad su ga pitali što bi volio da mu sin Lovro bude kad naraste. Car je rekao: "Ma nek bude šta hoće, samo nek ne bude ŠUPAK!!!"
Očigedno mu Sexon nije ćaća... ;) A i bolje je da nije, ovog dečka u ManU dresu može voljeti valjda samo njegova majka... :D

ovo je otprilike i moje misljenje, neki ce se sjetit sta sam sve pricao o njemu i znam da su svi govorili kad je pocela prica o owenu u scumu da nema sanse da se to dogodi, sjecam se da sam rekao 'ako mu daju 50 000 tjedno, potpisat ce 100%' - nazalost, bio sam u pravu
sto se mene tice, za mene je MO prestao postojat kad je prvi put na odvratan nacin izigrao klub (ponavljam, mogao je prec u real na drugaciji nacin i to mu ne bi zamjerio) tako da mi je ovo ocekivan potez igraca kojem je uvijek debelo na prvom mjestu bila bitna vlastita statistika i bankovni racun
ako se mene pita ocekivan potez, give him hell at anfield
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #579 : Srpanj 20, 2009, 18:14 »
opet je zabio
u 2 tekme 2 gola :bljak
Never miss a good chance to shut up.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #580 : Srpanj 20, 2009, 18:15 »
opet je zabio
jbg vidi se kvaliteta dok ima iza sebe onako kvalitetne igrače :lol...ali ok ipak to nije ni bio pravi protivnik
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #581 : Srpanj 20, 2009, 18:20 »
opet je zabio

lako je davat golove tamo nekin smišnin azijskin selekcijama. vidit ćemo ga u premiershipu.  :super

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #582 : Srpanj 20, 2009, 18:22 »
opet je zabio

nasao je kome ce da daje golove, sto vise neka takvim spaljenicima i daje (jaki timovi malezije i koga vec), ali kad dodje na noge skrtelu, bit ce on ko na slici sto ju je ostavio margita.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Dobra_Babel

• Hero Member
  • Let's go redss
« Odgovori #583 : Srpanj 20, 2009, 19:25 »
opet je zabio

to tako ide u pripremam razbijas u prvenstvu te nema nigdje...

uvijek bilo..pazite sta kazem...

Offline number 9

• Hero Member
  • this is Anfield line
« Odgovori #584 : Srpanj 21, 2009, 16:40 »
 ]:) :bljak :srednji :srednji :srednji :srednji :srednji :srednji :srednji :srednji :srednji :srednji :bljak :bljak :bljak :bljak :bljak