Možda ovako!
hahaaahahahahaa, prejako
Moje mišljenje o Owenu je isto i sad kao i prije 5 godina. Definitivno ništa iznenađujuće za osobu kakva je on. 
Momak je svojim postupcima pokazao da nikad nije imao emocije kakve bi trebao imati prema klubu koji ga je formirao, proslavio, čije je dijete bio i čiji su ga navijači slavili, uostalom čija je legenda trebao biti da se radilo o "normalnom" momku.. Jednostavno je takva osoba, koja bi rođenu majku prodala za 100 funti, i that's it! 
Sadašnji potpis je samo iskarikiran Owen u svom pravom svijetlu, on ovim potvrđuje da je prava karikatura, prije svega karikatura od čovjeka jer je ovo dokaz da mu lfc ama baš ništa ne znači. Tko ima i 1% emocija prema lfc, pa bio on trener, oružar, igrač ili navijač, to ne bi napravio nikad, ali baš nikad!
Ali to nije iznenađujuće, to većina nas zna, a ovim potpisom je i svim tim "sljepcima" među nama pokazao tko je usitinu ta "legenda liverpoola"... 
I sad postavlja se pitanje , je li to mogao napraviti? Naravno da jest, svatko ima svoju osobnost i svoj životni put, pa tako i Owen. On nema emocije prema klubovima u kojima je igrao, fućka mu se za emocije navijača, on je "čisti profesionalac". I na to ima pravo ! Ali se zato njega nemože i ne smije nikada spomenuti kao nekog bitnog tko je igrao u Liverpoolu! Jer više osjećaja prema klubu imaju, nabrajam bez veze, nekavi "stranci" poput Hyypie, Torresa i sl, nego li on, "pravi domaći momak".. 
I fino je jedanput Sejo Sexon rekao kad su ga pitali što bi volio da mu sin Lovro bude kad naraste. Car je rekao: "Ma nek bude šta hoće, samo nek ne bude ŠUPAK!!!"
Očigedno mu Sexon nije ćaća...
A i bolje je da nije, ovog dečka u ManU dresu može voljeti valjda samo njegova majka... 
ovo je otprilike i moje misljenje, neki ce se sjetit sta sam sve pricao o njemu i znam da su svi govorili kad je pocela prica o owenu u scumu da nema sanse da se to dogodi, sjecam se da sam rekao 'ako mu daju 50 000 tjedno, potpisat ce 100%' - nazalost, bio sam u pravu
sto se mene tice, za mene je MO prestao postojat kad je prvi put na odvratan nacin izigrao klub (ponavljam, mogao je prec u real na drugaciji nacin i to mu ne bi zamjerio) tako da mi je ovo ocekivan potez igraca kojem je uvijek debelo na prvom mjestu bila bitna vlastita statistika i bankovni racun
ako se mene pita ocekivan potez, give him hell at anfield