Autor Tema: Olympique Marseille - Liverpool , LP 1. kolo  (Posjeta: 31344 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline jamie carragher

• Hero Member
  • Banned
Olympique Marseille - Liverpool , LP 1. kolo
« : Rujan 14, 2008, 00:32 »

Evo počinje nova sezona najjačeg klubskog takmičenja na svijetu i ono što je bitno Liverpool ulazi osokoljen nakon velike pobjede nad Man Utd-om u prvenstvu , i što je najbitnije Liverpool ima igru po prvi put ove sezone.

Prošle sezone baš na početku LP Liverpool nije bio u formi , i sjećamo se Valbuene i zaleđenog Reine , ali na kraju je sve bilo OK.
Hvala bogu da smo sada u formi i da je taj period loše forme iza nas , i nadam se da će ove godine Liverpool oduzeti manje živaca svima nama jer mislim da je u kvalifikacijama sve iskoristio , i nadam se da ćemo sada puno lakše proći , i da ćemo zadnje dvije utakmice u grupi igrati rasterećeno.

Ovo je utakmica u kojoj bi ja stavio Degena.

Ovako ja vidim formaciju:

--------------Pepe(ili čak Cavalieri)------

-Degen----Carra------Agger----Dossena-

-------------Lucas--------Xabi----------

---Babel-----------Keane--------Riera---

------------------Kuyt------------------

Ja ne bi ovu utakmicu stavio Steviea i Torresa , nek se još više oporave

Utakmicu prenosi BHT1

Offline Brna

• Hero Member
Odg: Olympique Marseille - Liverpool , LP 1. kolo
« Odgovori #1 : Rujan 14, 2008, 00:50 »
tooo...bas mi je drago sto ti otvaras temu...zasad dobro ide uz tebe :)

...

nadam se pobjedi naravno, trebamo zaboravit sad manu tekmu i fokusirat se na ovu...vrlo je vazno poceti dobro u ligi prvaka jer cemo se tesko izvuci kao prosle godine:)

Offline Ri

• Hero Member
  • You'll Never Walk Alone
« Odgovori #2 : Rujan 14, 2008, 01:25 »
a sta meni nije dorbo islo aaaaaaa :tuc
:lol :loll

ma 2 ko kuca!

YNWA

JUSTICE FOR 96 - You'll never be forgotten!

Offline Mithar

• Jr. Member
« Odgovori #3 : Rujan 14, 2008, 01:45 »
sretno momci!  :super

Offline jamie carragher

• Hero Member
  • Banned
« Odgovori #4 : Rujan 14, 2008, 01:47 »
Ja očekujem sigurnu pobjedu ovu utakmicu , nemoguće je očekivati da bude onako ubjedljivo ali očekujem 3-0

Tommy Ri za tebe su veliki derbiji  :D

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #5 : Rujan 14, 2008, 04:56 »
vec?  :D
pa tek je zavrsio derbi...
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline Mithar

• Jr. Member
« Odgovori #6 : Rujan 14, 2008, 11:27 »
nazalost necu moc gledat tekmu na streaming jer imam trening :(

Offline Buljo

• Hero Member
  • Evriting for LFC - JC#23
« Odgovori #7 : Rujan 14, 2008, 11:38 »
ocekujem pobjedu i to uvjerljivu.  ]:)

samo nisan sigurica koliko cu moc pratit tekmu.  :(

13.2.1911 - 13.2. 2011

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #8 : Rujan 14, 2008, 11:45 »
u zadnjoj utakmici, protiv ljutog protivnika, ekipa je odigrala odlicno te se nadam da su usli u formu... no prijasnje utakmice nisu bile nezaboravne pa jos nisam siguran u to. Nadam se da jucer nisam gledao dobru predstavu samo zato sto su bili napaljeni!!!
Dolazi nam tesko gostovanje, vruci teren... neglede na to kako oni igraju u prvenstvu ovo je sasvim nesto drugo... ovo je LP
Osobno nisam za neke velike rosade u ekipi, pogotovo ne na pocetku LP... prvo treba osigurati prolaz pa onda neki igraju i klinci u zadnja dve kola!
Od ekipe koju je naveo JC Reina bi bio na golu, CB bi bili kao protiv ManU-a, eventualno bi dao priliku Degenu (da ga napokon vidim u pravoj utakmici) i Dosseni... Maschera i da moze nebi stavljao u ekipu... Torres i Gerrard kao jucer, znaci po potrebi u nastavku...
inace tvojih 4231 nije lose iako bi kod mene Keane bio u vrhu a Kuyt iza (po meni zu je puno bolji) ali Rafa ce opet ici na 442
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Deni

• Jr. Member
« Odgovori #9 : Rujan 14, 2008, 12:13 »
jamie carragher sve pohvale za uvodne rječi u post  :super

Sad mislim da je Marseille dosta oslabljen, nisam baš previše pratio Francuske transfere ali znam da je Cisse otišao u Sunderland a Nasri u Arsenal, neznam ali vjerujem da su se pojačali ali nebitno za nas, nevjerujem nekog velikog, nisu oni više na toliko velikom nivou.

Nadam se da če ova sezona biti drukčija od prijašnjih i da nečemo sjediti pred TV-om i kidati si kosu s glave zbog lošeg starta LP, nego da čemo ove sezone proči skupinu s lakočom, mada nije baš lagana skupina!!

Offline Deni

• Jr. Member
« Odgovori #10 : Rujan 14, 2008, 12:15 »
E da čitao sam na TIA da je Degen ozljeđen tako da se na njega nemože računati.

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #11 : Rujan 14, 2008, 12:25 »
Niti Standard nije velika momcad ali LP je nesto drugo i treba biti oprezan a ne bahat! Pobjedili smo ManU pa sta! Sve je bilo savrseno ali polako sa euforijom...
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Deni

• Jr. Member
« Odgovori #12 : Rujan 14, 2008, 12:32 »
Čuj treba biti oprezani na svakoj utakmici, pa makar igrali FA cup sa Cheltenhamom, normalno da je LP drugo i da tamo slabiji klubovi poput Olymipakosa i čak još slabiji daju sve od sebe i nikad neznaš kakvo iznenađenje može prirediti, a sad optimističan se uvjek može biti samo ne previše da neprođemo kao Hrvatska repka :sram

Offline jamie carragher

• Hero Member
  • Banned
« Odgovori #13 : Rujan 14, 2008, 12:36 »
Došao je kod njih Ben Afra.
Ja bi obavezno sad malo Aggera stavljao , ali pametan je Agger zna on šta radi , jer je duga sezona i igraće Agger koliko i Škrtel sigurno .

Offline Deni

• Jr. Member
« Odgovori #14 : Rujan 14, 2008, 12:49 »
Došao je kod njih Ben Afra.
Ja bi obavezno sad malo Aggera stavljao , ali pametan je Agger zna on šta radi , jer je duga sezona i igraće Agger koliko i Škrtel sigurno .

E nisam to ni znao dobar je on a i mlad je, pa kak ga je Lyon pustio, jer nije on bio neka njihova mlada nada?!