Autor Tema: Luton Town - Liverpool, Premier league - 11. kolo  (Posjeta: 3709 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online mihovil

• Hero Member
Odg: Luton Town - Liverpool, Premier league - 11. kolo
« Odgovori #135 : Studeni 06, 2023, 12:22 »
A nećemo da. Ja ti samo govorim ono sto gledam svaki dan u praksi.
Kao sto se i drugi ekstrem vidi svakodnevno u praksi. Ne osporavam da vidis vise toga u praksi, samo mislim da je percepcija analitike kriva, iako ne osporavam da ima i ovakvih sto i ti tvrdis.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #136 : Studeni 06, 2023, 12:37 »
Na slažem se da svaki dobar trener to potencira...potencira se upravo čekanje prave situacije, širina prostora...e s obzirom da spremu igrača danas, taj prostor je gotovo uvijek premal(osim kod kontre,ja pricam o igri na postavljenu obranu gdje netko također treba napraviti 1 na 1)...a pošto je prostor gotovo uvijek premal velika većina igrača se ne odlučuje na dribling jer su školovani u uvjetima gdje se više valorizira taktika nego individualnost. I uzeo si za primjer Dokua, vjerojatno najboljeg driblera u ligama petice. Ja ti govorim za ovih ostalih 99 od 100

Eh taj Doku je bio povezivan i sa nama prije 2-3 godine. Ja sam tad govorio da ga trebamo uzet i neka on bude zamjena za Manea kad ode. U Rennesu nije imao neku statistiku al vidilo se iz aviona da ima ogroman talent. Ovako se sad jebimo s tim Nunezom. Lik je trošenje vremena, novaca i živaca. Svaka mu čast šta ulazi u šanse ali realizacija mu je 2 gola od 10 mrtvih šansi šta je puno premalo za nivo gdje želimo biti.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #137 : Studeni 06, 2023, 12:39 »
Eh taj Doku je bio povezivan i sa nama prije 2-3 godine. Ja sam tad govorio da ga trebamo uzet i neka on bude zamjena za Manea kad ode. U Rennesu nije imao neku statistiku al vidilo se iz aviona da ima ogroman talent.
Odbio nas je on tada.

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #138 : Studeni 06, 2023, 12:43 »
Uz sve ovo, desni bek nam šupalj u obrani ko švicarski sir. :lud

“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #139 : Studeni 06, 2023, 13:33 »
Bez pravog zadnjeg veznog naravno da nemamo sta razmisljat o tituli, Mac nije za tu poziciju, cak bi mi Wataru igrao sve dok ne dodje neko pojacanje, probat sa Thiagom na zadnjem kad se vrati,ako se vrati.
Luton je imao vise srece nego pameti, toliko promasenih zicera, ali sta je tu je idemo dalje.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #140 : Studeni 06, 2023, 13:35 »
Ako bi išli na 3 čista stopera kao jučer, onda nam po meni ni ne treba toliko pravi destruktivac. Nemam problema s tim da imamo 3 stopera pa ispred njih Trent i Macca, ali onda Jota nije prava osoba da ti igra krilo jer nemaš nikakvu širinu. Kasnije je Klopp to shvatio pa ubacio Tsimikasa i Diaza koji su se na kraju motali jedan drugome na tom krilu. Ili igraj Gomez-Diaz ili igraj Tsimi-Jota.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #141 : Studeni 06, 2023, 13:44 »
Liverpool haven’t won away from home against a promoted side in the league since 16th October 2021 when we beat Watford 0-5
Kad ćemo na kraju sezone biti kratki za bod, oplet cemo po sucima protiv Spursa, a to sto ne možemo ovakve momčadi pobjediti u gostima nema veze  :lol

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #142 : Studeni 06, 2023, 14:43 »
Inteligenciju igraca vidis i po tome da je tu preko godinu dana a da ne zna brojati do 10 na engleskom

Aguero je bio jedan od ti "inteligentnih", Bobby takodjer.

Da Nunez je promasio sinoc nemoguce, ali i ta "asistencija" Salaha je bio sut po golu, koji je trebao zavrsit u mrezi.

Obojica su se osramotila.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #143 : Studeni 06, 2023, 14:46 »
Kad Nunez da 20 golova u ligi ili kad njegov uticaj na igru bude znacajan zanemarit cu mu engleski :D

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
« Odgovori #144 : Studeni 06, 2023, 14:51 »
Ono šta je Jota promašio nije zicer, lik je majstorski opalio, ali ono je vrhunska reakcija golmana. Jota bi uvjeravam te ono Darwinovo zabio zatvorenih ociju. Ono što je Darwin falio bi ti zabio. Ne želim više Darwina u prvih 11, neka igra Jota.
nije majstorski opalio....nje ni opalio nego je gadzao..to bi nunez zabio :)

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
« Odgovori #145 : Studeni 06, 2023, 14:58 »
Uz sve ovo, desni bek nam šupalj u obrani ko švicarski sir. :lud

TRUE ..

Offline LFCRi

• Hero Member
« Odgovori #146 : Studeni 06, 2023, 15:34 »
nije majstorski opalio....nje ni opalio nego je gadzao..to bi nunez zabio :)

Kako ovo mozes tvrditi nakon onakvog promasaja Nuneza..pa da li vi gledate uopce igrace?

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #147 : Studeni 06, 2023, 15:46 »
Koji desni bek? Mi nemamo uopce desnog beka u ovom sistemu vise. Trent vise nije bi blizu opasan u napadu ko prije