Autor Tema: Nadogradnja foruma  (Posjeta: 11638 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
Nadogradnja foruma
« : Lipanj 15, 2011, 13:03 »
Dragi forumaši, ako bude sve kako planiram, ovaj vikend ću napraviti nadogradnju foruma, sa 1.1.14 na 2.0 verziju koja je napokon izašla iz "release candidate" verzije.

U ovom trenutku ne mogu predvidjeti kakve će to probleme donjeti, a sigurno je da se opraštamo od ove teme (koja je zapravo defaultna SMF tema, samo crvena). Također postoji mogućnost da neki od addona neće raditi. Na svu sreću, nema ih puno.

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
Odg: Nadogradnja foruma
« Odgovori #1 : Lipanj 15, 2011, 23:03 »
Evo osigurao sam se u slučaju da ne stignem :)

Glavni problem su bili botovi koji su se registrirali u velikom broju ovih dana, a sada sam umjesto uobičajenog registriranja uveo reCAPTCHA verifikaciju, koja bi trebala biti daleko bolja.

Tako da ću upgrade možda i odgoditi, ali sigurno ne za dugo.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #2 : Lipanj 16, 2011, 10:17 »
e, vidio sam da na nekim forumima prilikom registracije imaš box-es, sa pitanjem kao npr jesi čovjek, default je stavljen na ne, a ti moraš stavit na da da bi se registriro...jel moguće da to uvedeš?
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #3 : Lipanj 16, 2011, 11:42 »
Mislim da ću morati "ručno" nešto isprogramirati, jer ovi botovi znaju te fore...

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #4 : Lipanj 20, 2011, 01:42 »
Nadogradnja je gotova, vjerujem da ćete primjetiti drugu temu, ona je privremena dok ne nađem ili napravim nešto bolje :)

Ako imate bilo kakvih problema, napišite slobodno na ovom forumu:
http://www.lfccro.com/forum/index.php?board=12.0

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #5 : Lipanj 23, 2011, 22:30 »
LFCCRO forum tema je gotova, recimo 90%.

Da budete sigurni da vidite posljednju verziju (a ne iz lokalnog cachea) potrebno je napraviti "hard refresh" stranice, što se na većini browsera radi pomoću kombinacije tipki control + F5. Ili možete potpuno očistiti cache vašeg preglednika.

Svoja pitanja, primjedbe, željene promjene itd možete pisati na ovoj temi;

http://www.lfccro.com/forum/index.php?topic=3003.0

Vratio sam youtube tag, još neke promjene su u planu ovih dana.

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #6 : Lipanj 25, 2011, 10:48 »
Dodana je nova opcija, Karma.

Možete određenog forumaša "nagraditi" ili "kazniti" dodavanjem ili oduzimanjem karme.

One bi se trebale dodjeljivati za trud, kvalitetan post i slično, a oduzimati za provokacije, loše postove itd.

Ovo je svejedno "trial" verzija budući da, ruku na srce, imam laganu averziju prema karmama, no idemo vidjeti, ako se pokažu uspješne onda ćemo smisliti i nagrade za one sa najviše karmi :)

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #7 : Lipanj 27, 2011, 00:31 »
Budući da su karme po forumaše imale sličan učinak kao Hodgson po Liverpool - nema ih više.

Anonimno "hvaljanje" ili "pokuda" nekoga bez da se izjasniš zašto hvališ ili kudiš nije ni imala smisla...